مهدی جمالی نژاد استاندار اصفهان در یادداشتی در همین زمینه نوشت: امروز همگان معتقدند تمام مناطق استان اصفهان، موزهای زنده است که در جایجای آن جذابیتهای ارزشمند تاریخی و فرهنگی وجود دارد که میتواند نقش ارزشمندی در توسعه پایدار استان ایفا کند.
این روزها شاید برخی معتقد باشند که تحریمها، نقش مؤثری در کاهش رونق گردشگری ایفا میکند، اگرچه کاملاً با نظر ایشان موافقم، لکن معتقدم و اعتقاد راسخ دارم که با بضاعت موجود هم میتوانیم شرایط را بهگونهای فراهمسازیم که گردشگری داخلی رونق یابد.
پسازآنکه دوران خدمت من در شهرداری اصفهان به اتمام رسید، برای ادامه خدمت، شهرداری ۵ شهر از جمله کرج، رشت، اهواز و یزد به من پیشنهاد شد، وقتیکه با اعضای شورای شهر این شهرها صحبت میکردم، میدیدم که بسیاری از آنها مأیوس بودند و دائماً از مشکلات ریزودرشتی که با آنها مواجه بودند سخن میگفتند، با این وصف در پاسخ به آنها میگفتم که ما بههیچوجه موظف نیستیم مردم را ناامید کنیم، بلکه موظفیم ضمن در نظر گرفتن نقاط ضعف و تلاش برای رفع آنها، به دنبال ایجاد امید و شادی و نشاط در جامعه باشیم، زیرا اگر مسئولیت قبول کردهایم موظف هستیم تا به مردم امیدبخشیم، لذا در تمامی نشستها و جلسات استانی و ملی گفتهام که گردشگری محور اول توسعه پایدار اصفهان در ۴ سال آینده خواهد بود و این در حالی است که باید تلاش کنیم موانعی را که در این مسیر وجود دارد رفع کنیم.
یکی از مهمترین موانع در این راه مشکل بسترسازی برای حضور فعال بخش خصوصی در گردشگری است.
در این خصوص معتقدم دولت نباید هیچگاه خود را در برابر سرمایهگذار قرار دهد، بلکه دولت باید نقش تسهیل گر را ایفا کرده و بستر مناسب را برای حضور جدی و کارآمد سرمایهگذاران گردشگری بهمنظور ایجاد زیرساختهای مناسب فراهم سازد تا بتواند از این طریق ضمن ایجاد کسبوکار مناسب برای جوانان به توسعه پایدار نیز دست یابد.
معتقدم با عبور از نسلهای مختلف نظریهپردازی در علم گردشگری، امروز و در استان اصفهان برای رونق همهجانبه صنعت گردشگری بیش از هر زمان دیگر باید خلاقانه عمل کرد، طرحهای جدید را برای توسعه کمی و کیفی صنعت گردشگری بهویژه در حوزه نظریهپردازی ارائه کرده و سعی کنیم تا گفتمان جدیدی را در حوزه گردشگری استان اصفهان حاکم سازیم.
امروز در استان اصفهان بیش از هر زمان دیگر باید به دنبال گردشگری دانشپایه باشیم. یعنی باید به دانش روز مسلح شده و تمامی مبانی علم گردشگری را برای توسعه به کار بندیم و درعینحال بتوانیم در کنار گونههای مختلف گردشگری که میتواند متناسب با فرهنگ و اقلیم استان اصفهان در این سرزمین اجرا شود به دنبال گردشگری رویداد محور و تجربه محور نیز باشیم، زیرا از این طریق میتوانیم با در نظر گرفتن تمامی توان استان نهتنها گردشگری را دوباره رونق بخشیم بلکه تمامی مناطق استان اصفهان به یکسان و با رعایت عدالت میتوانند با توجه به مشکلاتی که دارند از مواهب صنعت گردشگری بهرهمند شوند. بهاینترتیب شاهد دورانی جدید از رونق و رشد روزافزون توسعه فرهنگی و اقتصادی بر مبنای صنعت گردشگری خواهیم بود.
انتهای پیام/
نظر شما